Wees er dan snel bij! Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar! De opleiding Preventiemedewerker (RPM) start op 11 februari.

Stapt u in de rol van Preventiemedewerker?

De preventiemedewerker heeft een verbindende rol tussen HR, Management, Medewerkers, OR en Arbodienst. De preventiemedewerker kan niet een medewerker zijn die het er zomaar even bij doet. Het is een rol waarbij specifieke kennis en vaardigheden nodig zijn. Daarvoor heeft u een gedegen opleiding nodig die past binnen het Duurzame Inzetbaarheidsbeleid van de organisatie.

NiDi Business School leidt medewerkers op tot kundige en professionele preventiemedewerkers! De opleiding Register Preventiemedewerker (RPM) duurt vier volledige dagen en kent op de 4e dag een schriftelijk meerkeuze examen. Deze RPM opleiding biedt een sluitend theoretisch onderbouwd kader die als basis dient voor de oplossing van preventieve vraagstukken. Het gaat ook vooral om de praktische tools. Vandaag geleerd, morgen toepasbaar en gericht op de organisatie en de mensen die daarin werkzaam zijn.

Na deze opleiding bent u in staat om uzelf te positioneren als Preventiemedewerker en wordt u ingeschreven in het onafhankelijke Register Preventiemedewerker (RPM®). U bent de ogen en oren binnen de organisatie als het gaat om arbeidsomstandigheden, preventie en de implementatie van de Risico Inventarisatie Evaluatie (RI&E).

De opleiding start op 11 februari 2020Schrijf u nu in!