Als het gaat om duurzame inzetbaarheid denkt NiDi Businessschool groot. Dat doen we omdat werkend Nederland vitaliteit en gezondheid verdient. Daar wordt letterlijk iedereen beter van. Want wie vitaal is, is beter in balans, doet werk waarin haar of zijn talenten tot hun recht komen en is dus beter inzetbaar. Daarom leiden wij professionals op tot topadviseurs op het gebied van duurzame inzetbaarheid: RADI®!

RADI® adviseurs hebben maar één doel: werkgevers ondersteunen bij complexe en strategische Duurzaam Inzetbaarheidsvraagstukken. Zij geven organisaties nieuwe inzichten in hoe zij Duurzame Inzetbaarheid kunnen implementeren in hun organisatiebeleid/-strategie.

Klinkt goed, toch?  

Heeft u altijd al interesse gehad in mens, gezondheid en arbeid en wordt u enthousiast als het gaat over duurzame inzetbaarheid? Dan past de rol van Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®) perfect bij u!

De opleiding Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®) van NiDi Businessschool leert u denken vanuit bedrijfseconomische invalshoeken. Deze invalshoeken combineert u met adequate kennis op het gebied van Employee Benefits en Duurzame inzetbaarheid.

Bart van Loon, Arbeidsdeskundige bij Inverzo: “De aanvulling RADI® is essentieel en van grote meerwaarde voor mijn rol als Arbeidsdeskundige. Ik ben met de opleiding in aanraking gekomen doordat ik merkte dat ik nog onvoldoende kennis en kunde had om op strategisch niveau in gesprek te gaan met een werkgever over duurzame inzetbaarheid: hoe kan ik bijvoorbeeld een werkgever met een steeds ouder wordend personeelsbestand optimaal ondersteunen, met het oog op de toekomst? En hoe breng ik medewerkers in beweging om hier zelf verantwoordelijkheid voor te nemen? Met de RADI® opleiding leer je alle onderdelen en puzzelstukjes van een effectief duurzaam inzetbaarheidsplan.”

Maak kennis met de RADI®-opleiding

De RADI® opleiding doorloopt diverse thema’s, zoals:

  • Bedrijfscultuur en leiderschap
  • Rendementsverbetering
  • Gezondheid & Vitaliteit
  • Organisatie, bedrijfscultuur en structuur
  • Functioneren en Ontwikkelen
  • Waarde en imago

Joep Alders, HR-adviseur met specialisme duurzame inzetbaarheid en RADI®:  “Over de opleiding ben ik razend enthousiast. Hoe verder ik in de opleiding kwam, hoe enthousiaster ik werd. In het begin van de opleiding miste ik wat samenhang en interactie. Echter, naarmate de opleiding vorderde werd de samenhang een stuk duidelijker en nam de interactie toe. Alles viel dan ook op zijn plaats tijdens het praktijkexamen.”

Enthousiast? Gary Damen, kerndocent bij NiDi Business School, neemt u mee in onze RADI® opleiding en vertelt u graag meer over de thema’s!

Wordt u de 500e RADI-adviseur in Nederland?

De RADI® adviseurs veroveren de wereld van Duurzame Inzetbaarheid: naar verwachting gaan we dit jaar de 500e adviseur in Nederland opleiden! Hebben wij u overtuigd om de switch te maken naar RADI® adviseur? Meld u dan snel aan! Het eerstvolgende startmoment is woensdag 2 september 2020. 

Wilt u meer weten over de opleiding? Vraag onze leerwijzer aan via info@nidibusinessschool.nl. In de leerwijzer leest u alle informatie over NiDi Businessschool en de thema’s en de leerdoelen.