Op 5 juli jl. heeft NIDI Business School de tweede groep geslaagde verzekeringsspecialisten in het zonnetje kunnen zetten. Namens NIDI Business School feliciteren wij hen nogmaals met het leveren van een geweldige prestatie en het behalen van hun titel RADI adviseur!

Momenteel is NIDI Business School bezig met het opleiden van een derde groep professionals. Medio 2018 zullen er binnen verzekeringsorganisatie ASR 50 mensen zijn opgeleid door NIDI Business School.

De RADI opleiding behandelt diverse thema’s gerelateerd aan Duurzame Inzetbaarheid, waaronder bedrijfscultuur en leiderschap, organisatie en structuur, preventie vitaliteit en gezondheid, bedrijfseconomisch verzuim- en verzekeringsmanagement en rendement. Na het volgen van de gecertificeerde RADI opleiding kan de adviseur op strategisch niveau gefundeerde risico analyses maken voor verschillende organisaties. Na een succesvolle afronding wordt de adviseur ingeschreven in het onafhankelijke register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid van Stichting Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid. Dit is tevens het enige onafhankelijke register in Nederland onder notarieel toezicht.

Indien u meer informatie over de RADI opleiding wenst te ontvangen, vul dan het contactformulier in door hier te klikken. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Verzekeringsspecialisten RADI afgestudeerd